MOKYMAI

Kruasanų gamybos mokymai

Jau ne vienerius metus iš eilės rengiu kruasanų gamybos mokymus mažoms grupėms.

Jų metu suteikiamos visos reikalingos teorinės žinios apie kiekvieno ingrediento įtaką kepiniui, bei įvairaus inventoriaus pritaikymą gamyboje.

Mokymai - interaktyvūs ir skatinantys klausimus. Taip pat, kiekvienam dalyviui po mokymų suteikiamas neribotas konsultacijų laikas.

Mokymų metu išmokstama:
  • Sluoksniuotos tešlos gamybos subtilybių

  • Kruasanų gamybos su bicolor technika, panaudojant dvi skirtingas spalvas

  • Ruošti įvairius saldžius ir pikantiškus kruasanų įdarus

  • Iškepti net 20 skirtingų formų kepinius, panaudojant tą pačią sluoksniuotą tešlą

Aptariami ir kiti svarbūs aspektai:
  • Skirtingų kepimo technikų ir formų pritaikymas įvairioms kepimo krosnims

  • Tvarus kruasanų tešlos panaudojimas

  • Cheminės bei maistinės miltų sudėties svarba kepiniams

  • Mielinės tešlos temperatūros kontrolė

  • Sviesto temperavimas sluoksniavimo procese

  • Raugo bei fermento panaudojimas gamyboje