MOKYMAI
Kruasanų gamybos mokymai
Jau ne vienerius metus iš eilės rengiu kruasanų gamybos mokymus mažoms grupėms.
Jų metu suteikiamos visos reikalingos teorinės žinios apie kiekvieno ingrediento įtaką kepiniui, bei įvairaus inventoriaus pritaikymą gamyboje.
Mokymai - interaktyvūs ir skatinantys klausimus. Taip pat, kiekvienam dalyviui po mokymų suteikiamas neribotas konsultacijų laikas.
Mokymų metu išmokstama:
Sluoksniuotos tešlos gamybos subtilybių
Kruasanų gamybos su bicolor technika, panaudojant dvi skirtingas spalvas
Ruošti įvairius saldžius ir pikantiškus kruasanų įdarus
Iškepti net 20 skirtingų formų kepinius, panaudojant tą pačią sluoksniuotą tešlą
Aptariami ir kiti svarbūs aspektai:
Skirtingų kepimo technikų ir formų pritaikymas įvairioms kepimo krosnims
Tvarus kruasanų tešlos panaudojimas
Cheminės bei maistinės miltų sudėties svarba kepiniams
Mielinės tešlos temperatūros kontrolė
Sviesto temperavimas sluoksniavimo procese
Raugo bei fermento panaudojimas gamyboje